Chatbox

Valami nagyon hiányzik? Változtatnál valamin? Írd meg!

Chatbox

HozzászólásSzerző: AcidBurn Dátum: 2009.08.07. 23:27

Ez csak egy észrevétel, de szerintem egy chatbox nagyon hiányzik innek!
Kicsit közelebb kerülnének egymáshoz a forumozók, és talán egy jó kis csapat is kialakulhatna!
THX!

Kép
AcidBurn

Re: Chatbox

HozzászólásSzerző: Freeman Dátum: 2009.08.17. 20:46

Én úgy gondolom és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, hogy egy jól működő fórumon nincs szűkség chat-re. A chaten való eszmecserék ideig óráig maradnak elérhetőek a többiek számára viszont a fórum keretein belül visszakereshető. De várok véleményeket nem zárkózom el semmitől ha az szerintetek is segíti az oldalt.
Freeman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Mismanc Dátum: 2009.08.19. 22:30

Van igazság abban,hogy nem kell chat fal. Egy ilyen jellegű oldalnak ninc szüksége rá. Bár most még nincs sok regisztrált tag és talán lehetne használni de később már nem. Mert ha pl: jelen vagyunk 15-en és mindannyian elkezdük chatelni egyszerre akkor már nem lehet követni. Igy viszont mindenki irhat a saját autójához vagy máséhoz és vissza is lehet keresni. De ez is csak 1 vélemény. ;)
Mismanc

HozzászólásSzerző: Chameleon Dátum: 2009.10.12. 18:38

Mismanc írta:Van igazság abban,hogy nem kell chat fal. Egy ilyen jellegű oldalnak ninc szüksége rá. Bár most még nincs sok regisztrált tag és talán lehetne használni de később már nem. Mert ha pl: jelen vagyunk 15-en és mindannyian elkezdük chatelni egyszerre akkor már nem lehet követni. Igy viszont mindenki irhat a saját autójához vagy máséhoz és vissza is lehet keresni. De ez is csak 1 vélemény. ;)

Igazábol nem szoktunk lenni 15-en... Sajnos. Bár szerintem jó kis eszmecseréket, esetleg vitákat lehetne folytatni...
Esetleg egy üzenőfal nem ártana.
Chameleon
Adminisztrátor

Vissza: Ötletek